Over mij

Niek Bakker

Ik ben Niek Bakker, 42 jaar woonachtig in Harkstede en werk inmiddels 20 jaar in de auto techniek.

In het jaar 2000 ben ik als jonge automonteur aan het werk gegaan voor een autobedrijf waarin ik na 5 jaar de wereld van elektronica ontdekte. Omdat ik mijn expertise op het gebied van elektronica verder wilde uitbreiden heb ik in 2006 Tech-Niek opgericht. Mijn klanten help ik sindsdien onder andere met het monteren van;

  • Alarm en volgsystemen
  • Blackboxen
  • Cruise controls,
  • Achteruitrijd camera’s
  • Radar (stinger) en laser detectie.
  • Chip tuning, race tuning en ECO tuning (groen rijden)

Ik heb mij verder ontwikkeld op het gebied van de techniek van motormanagement computers. Ik pas software aan van auto’s om ze sneller of zuiniger te laten rijden of ik pas de software volledig aan naar de wens van de klant.

Ook kun je bij mij terecht voor een rollerbank check. Dit om de maximale snelheid van je auto te meten. Dit doe ik voor particulieren en op racelocaties waarbij ik op racelocaties zorg voor een verzegeling om manipulatie van de motor tegen te gaan. Ik heb altijd interesse gehad voor snelle (race) auto’s.

Doordat de rollerbank een mobiele vermogensbank is kan ik naar elke gewenste locatie komen.

De reden dat klanten voor mij kiezen is dat ik pas stop met werken totdat de klus geklaard is. Ik werk zorgvuldig en informeer klanten altijd op de juiste wijze. Mijn perfectionisme en betrouwbaarheid stelt mij in staat om altijd het gewenste product af te leveren. Ik kan verder met alle merken voertuigen uit de voeten en hanteer daarin eerlijke marktconforme prijzen. Met trots kan ik vertellen dat ik géén enkele klant ontevreden de deur uit luit gaan.

Tech-Niek zit gevestigd aan de rand van de stad aan de Gideonweg 3A. Ik ben makkelijk te bereiken via de ring en er is genoeg ruimte om uw auto te parkeren.

Voor vragen neemt u dan vrijblijvend contact met mij op of kom langs aan de Gideonweg voor een kop koffie om samen de mogelijkheden te bespreken.

IMG_0621 IMG_0580